Retourbeleid

Onze retourgarantie geeft u het recht om het product binnen 30 dagen na ontvangst terug te sturen. Het product moet ongebruikt blijven en alle originele verpakkingen, prijsetiketten enz. moeten samen met het product worden teruggestuurd.

Als u een bestelling retourneert, bewaar dan altijd uw traceernummer en de ontvangstbewijzen, zodat u bewijs van verzending heeft. De gemaakte kosten voor het retourneren zijn niet gedekt. Het retouradres bevindt zich in Azië.

Voor verdere stappen in dit proces kunt u ons mailen op klantenservice@famoda.nl met uw ordernummer + het te retourneren product.

Ruilen
Als u een artikel wilt ruilen voor een andere maat/model, kunnen we gratis ruilen voor een ander product of u een tegoedbon geven gelijk aan het bedrag van uw oorspronkelijke bestelling die u kunt gebruiken om een nieuwe bestelling te plaatsen. U hoeft alleen het product terug te sturen.

Annulering
Stuur ons een e-mail op klantenservice@famoda.nl. Wij kunnen uw bestelling alleen annuleren als deze nog niet is verwerkt/verzonden op het moment dat de e-mail wordt behandeld.

Als u uw bestelling annuleert nadat deze is verwerkt/verzonden, volg dan ons Retourbeleid.

Een annuleringsvergoeding van 10% van het totaalbedrag van uw bestelling zal worden afgetrokken van uw terugbetaling om de kosten van de betalingsgateway te dekken.